Mimitian Dagang Sareng Bonus 30%.

(Investasi $1,000 => Kéngingkeun $1,300)

Kéngingkeun $10,000 dina akun demo sareng latihan kaahlian dagang anjeun. Henteu aya biaya sareng 24/7 ngadukung dukungan online langsung.

The Trustpilot rating 4.9,
according to 4916 reviews

4.5 Stars
Meunang Nepi ka 50%
dina deposit munggaran
waktos kawates tawaran
0D 00H 24M 44S
Meunang Kode Promo
  • $ 10 deposit minimum

    Mimitian leutik sareng janten ageung.

  • Meunang $10,000 Duit Virtual

    Kéngingkeun pangaweruh énggal tina akun demo sareng teras maén sacara serius.

  • $1 Dagang Minimum

    Mimitian leutik sareng lebet léngkah-léngkah anu penting.

  • $ 0 Komisi dina deposit / ditarikna

    Poho ngeunaan waragad disumputkeun? Kontrol sadayana prosés dina panel admin.

  • Rojongan saharita 24/7

    Tanya nanaon jeung meunang respon pikeun 60 detik.

  • Desktop atanapi Platform Aplikasi

    Kéngingkeun gambar dagang lengkep dina alat anu anjeun pikahoyong.

  • 20+ Métode pamayaran

    Mayar sareng mundur nganggo alat kauangan anjeun.

  • Visa
  • Ethereum
  • WebMoney
  • Bitcoin
  • Litecoin
  • vLOAD
  • ADVcash
  • Nyambungkeun
  • Ripple
  • Jeton
Tambih deui

Mayar sareng mundur nganggo alat kauangan anjeun.

Waktos mangrupikeun aset anu paling ageung. Ngahémat waktos anjeun kalayan léngkah-léngkah anu gancang sareng lugas:

  • Pendaptaran

    Asup sareng Facebook, Google, atanapi eusian formulir dina sababaraha menit.

  • Diajar sarta meta

    Dagang dina akun demo sareng ningkatkeun kaahlian gancang kalayan tutorial anu saderhana.

  • Deposit dana

    Mimitian dagang sareng 410 instrumen sareng deposit minimum.

Naha Quotex mangrupikeun platform dagang pangsaéna pikeun anjeun

  • Sadia pikeun padagang di sakuliah dunya

  • Gampang dianggo pikeun pamula

  • Sinyal terpadu sareng indikator dagang

  • Langkung ti 410 instrumen

  • Akun demo sareng $10,000 virtual

  • Dukungan khusus pikeun unggal padagang

  • Taya panaséhat dagang bangor

Padagang pro milih Quotex kusabab ieu:

  • Loba Alat berharga pikeun Analisis Téknis

    Analisis téknis anu efisien mangrupikeun konci pikeun dagang anu suksés. Kéngingkeun grafik analitik, alat bantu, pilihan aset sareng indikator, konvérsi sacara real-time.

  • Pamaké-Friendly Interface

    Desktop, tablet jeung versi mobile anu intuitif jeung basajan. Entong runtah waktos anjeun milarian, fokuskeun perhatian anjeun kana dagang.

  • rojongan 24/7 saharita

    The Quotex nawarkeun layanan palanggan 24/7 ngaliwatan live chat. Sumawona, anjeun tiasa ngahontal éta ku tikét dukungan dina situs wéb atanapi anjeun tiasa ngirim email ngeunaan masalah anjeun. Éta pisan responsif sarta aranjeunna gaduh rojongan sadia dina sababaraha basa.

    Buktina visual ngeunaan manajer diperyogikeun

  • Taya waragad disumputkeun

    Quotex nawarkeun processing transparan deposit na withdrawals. Henteu aya biaya anu disumputkeun. Anjeun meunang naon mayar. Anu paling penting, aranjeunna henteu ngecas nanaon tanpa idin ti nasabah. (Ngajelaskeun newbies naon ieu, ngabejaan aranjeunna, yén maranéhna bakal ngahemat tur gain)

  • Narima akun deposit minimum $10

    Éta pisan seru. Anjeun tiasa ngamimitian ku sakedik $10. Ieu hal budak bisa mayar tina duit saku na. Sareng di luhur sadayana, éta mangrupikeun résiko anu sakedik. Janten, sanaos anjeun henteu resep jasa atanapi upami calo henteu nyumponan ekspektasi anjeun, anjeun tiasa ngalih tanpa nyababkeun karugian anu ageung. (Éta jumlah anu saé pikeun dicobian kalayan résiko panghandapna)

FAQ

  • Naon ari Quotex?

    Quotex mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun anjeun pikeun investasi di langkung ti 100 pasar. Quotex LTD., anu kantor pusatna aya di 03 Sham Peng Tong Plaza Victoria, 1, Mahe, Seychelles, nyiptakeun platform dina 2020. Ieu mangrupikeun calo lepas pantai anu ngabagéakeun klien tina sagala lapisan kahirupan. Anjeun tiasa dagangan pasar nepi ka 95% mulih.

  • Naha Quotex calo anu diatur?

    Abdi nyarankeun milih calo sareng platform anu diatur upami anjeun hoyong investasi di pasar kauangan atanapi produk kauangan sanés. Investor peryogi tingkat kaamanan anu luhur nalika investasi di pasar finansial. Ku alatan éta, wijaksana pikeun milih calo anu diatur. Quotex nyaéta platform dagang anu diatur.

  • Dimana Quotex diatur?

    Pusat Regulasi Pasar Keuangan Internasional (IFMRC) tanggung jawab pikeun ngatur Quotex (IFMRRC). Lamun calo teu mayar kaluar kauntungan, padagang boga aksés ka dana santunan ngaliwatan lembaga finansial ieu.

  • Naha Quotex sah atanapi henteu?

    Quotex mangrupikeun situs dagang anu dipercaya, sareng kuring tiasa nyarankeun pisan. Aya henteu waragad tambahan pikeun deposit na withdrawals. Kalayan Quotex, anjeun tiasa kéngingkeun artos sareng mundur dina sababaraha menit atanapi jam. Kuring nempatkeun calo ngaliwatan paces na kapanggih eta pisan aman.

  • Platform dagang mana anu ditawarkeun Quotex?

    Platform di handap ieu sayogi:

    • Platform dagang basis wéb pikeun desktop atanapi alat sélulér.
    • Aplikasi mobile pikeun Android (apk)
    • aplikasi mobile ios (iPhone)

  • Kumaha dagang sareng Quotex?

    Pikeun ngamimitian, pilih aset anu anjeun hoyong dagangan sareng ngamekarkeun proposal dagang (ramalan gerakan harga). waktos kadaluwarsa dagang urang lajeng ditangtukeun ku anjeun. Iraha perdagangan kedah ditutup kanggo kuring kéngingkeun kauntungan? waktos dagang Anjeun kudu taliti diitung. Lajeng mutuskeun dina investasi dagang pangalusna (jumlah dagang). Quotex gaduh jumlah dagang minimum $1. Kuring mamatahan ngagunakeun Investasi nu taat kana rencana manajemén duit baku.

  • Kumaha cara muka akun dagang sareng Quotex?

    Anjeun peryogi alamat surélék sareng kecap akses anu aman pikeun gabung Quotex. Anjeun tiasa ngamimitian dagang langsung tanpa kedah pariksa idéntitas anjeun. Nanging, upami anjeun hoyong deposit atanapi mundur artos anu ageung, calo panginten peryogi anjeun unggah idéntifikasi. Anjeun tiasa ngeusian widang anu cocog sareng nami sareng alamat anjeun dina ménu akun.

  • Kumaha cara deposit dana kana akun Quotex?

    Anjeun tiasa buka cara deposit ku ngaklik link deposit duit dina menu nu. Saderhana pikeun ngadamel deposit sareng Quotex. Aya henteu waragad disumputkeun, sarta deposit diprosés langsung. Kartu kiridit, cryptocurrency, sareng dompét éléktronik mangrupikeun pilihan. deposit minimum anu $ 10, jeung métode pamayaran rupa-rupa gumantung kana lokasi Anjeun.

  • Kumaha carana narik artos tina akun Quotex?

    Kantun klik dina ménu sareng pilih 'Withdraw' upami anjeun badé mundur atanapi kéngingkeun artos tina akun éta. Jumlah duit sadia pikeun ditarikna bisa ditémbongkeun dina kénca. Angka ieu tiasa dipangaruhan ku ukuran bonus. Anjeun kedah nganggo metodeu anu sami pikeun narik dana sapertos anu anjeun lakukeun pikeun deposit.

  • Kumaha pangrojong Quotex jalan?

    Quotex nyadiakeun layanan palanggan dina leuwih 20 basa sabudeureun jam. Salaku tambahan, dukungan ditawarkeun dina sababaraha basa, kalebet Inggris, Perancis, India, Spanyol, sareng seueur anu sanésna.

    Aya hiji kakurangan: Quotex teu nyadiakeun rojongan telepon. Ngan hirup obrolan jeung rojongan sadia pikeun kontak calo (email).

    • Ragam basa
    • Live obrolan sadia 24/7
    • Email sareng bantosan tikét
    • Taya rojongan telepon
  • Nagara mana anu dirojong ku Quotex?

    Quotex ngabagéakeun padagang ti sakumna dunya. Henteu aya kendala. Métode pamayaran tunduk kana watesan. Sanaos anjeun moal tiasa deposit atanapi mundur artos nyata dina situs, anjeun bakal tiasa nganggo akun demo gratis platform éta.

  • Naha Quotex sayogi di AS?

    Quotex tiasa dipendakan di Amérika Serikat. Métode pikeun neundeun sareng mundur artos, ogé prosés verifikasi, tiasa gaduh watesan. Pariksa ku régulator nagara anjeun pikeun ningali naha éta sayogi. Sadayana tiasa nyandak kauntungan tina akun percobaan gratis.

  • Naon kaunggulan utama calo Quotex?

    Mangpaat di handap ieu bakal pikaresepeun pikeun padagang:

    • Milik platform dagang online kalayan antarmuka anu saderhana
    • deposit minimum low jeung euweuh waragad ditarikna
    • Aksés internasional dina 19 basa
    • Salin fungsi dagang
    • sinyal dagang Unlimited
    • $ 10 deposit minimum
  • Naha Quotex nawiskeun akun demo?

    Konsumén tiasa nyobian akun sampel $ 10,000 gratis. Sateuacan investasi artos nyata, para nasabah tiasa ngalaksanakeun perdagangan pilihan digital sareng ngaraosan antarmuka di lingkungan ieu.

  • Data naon anu diperyogikeun pikeun pendaptaran dina situs wéb Quotex?

    Pikeun ngamimitian ngahasilkeun artos nganggo pilihan digital, anjeun kedah muka akun dagang heula. Jang ngalampahkeun kitu, buka ramatloka parusahaan jeung ngadaptar.

  • Dina mata uang anu mana akun palanggan bakal dibuka? Dupi abdi tiasa ngarobah mata uang akun customer?

    Rekening dagang otomatis dibuka dina dolar AS. Anjeun tiasa, kumaha oge, muka seueur akun dina mata uang anu béda pikeun genah anjeun.

  • Naha kuring kedah ngaunduh program ka komputer atanapi smartphone?

    Henteu, ieu henteu diperyogikeun. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngadaptar dina situs wéb perusahaan dina bentuk anu disayogikeun sareng muka akun individu.

  • Dupi abdi tiasa nutup akun abdi? Kumaha cara ngalakukeunana?

    Dina Akun Pribadi anjeun, klik tombol "Hapus Akun" dina halaman profil anjeun pikeun ngahapus akun.

  • Kumaha perusahaan mayar kauntungan ka klien upami aya perdagangan anu suksés?

    Konsumén mangrupikeun sumber pendapatan perusahaan. Kusabab parusahaan narima perséntase pangmayaran pikeun strategi dagang nguntungkeun dipilih ku klien, éta metot nu babagi tina transaksi lucrative substansi outnumbers dibagikeun kaleungitan transaksi.

  • Kumaha gancang diajar kumaha carana nyieun duit di pasar pilihan digital?

    Pikeun earn dina pasar pilihan digital, sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngaramalkeun arah harga aset anu anjeun pilih bakal angkat (kaluhur atanapi kahandap). Hasilna, pikeun ngajaga panghasilan tetep, anjeun kedah:

    • Damel sareng laksanakeun strategi dagang anjeun nyalira kalayan jumlah kamungkinan transaksi anu diramalkeun sacara akurat.
    • Pastikeun anjeun nyandak sajumlah ageung résiko.
  • Kumaha ngitung kauntungan per dagang dina platform Quotex?

    Anjeun teu kudu ngalakukeun math sorangan pikeun angka kaluar sabaraha duit anjeun bakal nyieun. Pilihan digital gaduh kauntungan tetep per transaksi, anu diitung salaku persentase tina nilai pilihan sareng henteu kapangaruhan ku darajat parobihan dina nilai éta. Bayangkeun anjeun kéngingkeun 90 persén tina nilai pilihan upami hargana pindah ka arah anu anjeun ramalkeun ngan ukur hiji posisi. Lamun harga ngalir 100 posisi, Anjeun nyieun jumlah sarua duit dina cara nu sarua.

  • Kumaha kuring terang upami kuring kedah pariksa akun kuring?

    Anjeun bakal dibere beja ku email sareng / atanapi SMS upami verifikasi diperyogikeun. Di sisi anu sanés, perusahaan nganggo inpormasi anu anjeun parantos dipasihkeun dina bentuk pendaptaran pikeun ngahubungi anjeun (khususna, alamat email sareng nomer telepon anjeun). Hasilna, parios dua kali yén data anu anjeun kirimkeun ayeuna sareng akurat.

  • Naha mungkin nyayogikeun (palsu) data jalma sanés nalika ngadaptar dina situs?

    Henteu, palanggan ngadaptarkeun diri dina situs wéb perusahaan ku ngirimkeun inpormasi anu akurat sareng up-to-date ngeunaan dirina pikeun ngaréspon patarosan anu dipénta dina formulir pendaptaran.

    Perusahaan tiasa nyuhunkeun dokuméntasi atanapi ngajak palanggan ka kantorna upami aya sababaraha verifikasi identitasna diperyogikeun.

  • Kumaha kuring terang upami kuring kedah pariksa akun kuring?

    Anjeun bakal dibere beja ku email sareng / atanapi SMS upami verifikasi diperyogikeun.

    Di sisi anu sanés, perusahaan nganggo inpormasi anu anjeun parantos dipasihkeun dina bentuk pendaptaran pikeun ngahubungi anjeun (khususna, alamat email sareng nomer telepon anjeun). Hasilna, parios dua kali yén data anu anjeun kirimkeun ayeuna sareng akurat.

  • Sabaraha lami nyandak artos?

    Prosés ditarikna ilaharna nyokot hiji nepi ka lima poé ti moment customer submits pamundut diperlukeun, gumantung solely on volume requests keur diolah sakaligus. Pausahaan ngajadikeun unggal usaha pikeun mayar konsumén dina dinten anu sami yén aplikasi maranéhanana ditarima.

  • Kumaha carana abdi tiasa mundur duit ti Quotex?

    Ngaluarkeun artos mangrupikeun prosés saderhana anu lumangsung dina akun anjeun nyalira. Anjeun tiasa mundur nganggo metodeu anu sami anu dianggo pikeun ngabiayaan akun anjeun. Salaku conto, upami anjeun nyimpen dana kana akun anjeun nganggo sistem pembayaran Visa, anjeun bakal tiasa mundur artos nganggo metodeu anu sami.

  • Naha kuring kedah ngabiayaan akun platform dagang kuring, sareng sabaraha sering kuring kedah ngalakukeun éta?

    Anjeun kedah ngadamel akun pribadi heula pikeun berinteraksi sareng pilihan digital. Teras, anjeun kedah mayar deposit anu sami sareng nilai pilihan anu dipésér pikeun ngalakukeun transaksi dunya nyata dina naon waé.

  • Naha aya biaya pikeun deposit atanapi mundur dana tina akun?

    Deposit sareng ditarikna gratis. Di sisi anu sanés, sistem pamayaran bébas nyetél komisi sorangan sareng nerapkeun tingkat konversi mata uang internal sorangan.

  • Naon jaman kadaluwarsa dagang di Quotex?

    Ieu mangrupakeun timeframe mun anjeun ngasupkeun dagang na otomatis nutup dina waktu nu tangtu sarta hasilna dijumlahkeun up. Nalika dagang pilihan digital, jaman béakna tiasa bénten ti 1 menit dugi ka 1 dinten.

  • Naon nangtukeun ukuran kauntungan?

    Aya seueur variabel anu nangtukeun kauntungan anjeun sapertos likuiditas aset anu anjeun pilih, waktos dagang, biaya calo sareng acara ékonomi sapertos sékrési data atanapi warta énggal.

Perhatosan Résiko: Dagang Forex sareng Instrumen Keuangan Leveraged ngalibatkeun résiko anu ageung sareng tiasa nyababkeun leungitna modal anu anjeun investasikeun. Anjeun teu kedah investasi leuwih ti anjeun bisa mampuh leungit sarta kudu mastikeun yén anjeun pinuh ngartos resiko aub.